skip to Main Content
+46 72 777 78 98 peter@tandresa.se

Välj flyg, buss eller färja

Det finna många olika sätt att resa till Szczecin. Du kan ta flyget från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn. Observera att vissa avgångar t.ex. med Wizzair eller SAS är tillgängliga endast under våren, sommaren och hösten.

Året om kan du däremot flyga från Arlanda med LOT.
Med SAS eller Easyjet från Köpenhamn finns det flera avgångar till Berlin varifrån du sedan kan åka buss , som tar två timmar till Szczecin.

Bor du i Skåne kan du ta färjan till Swinoujscie från Trelleborg eller Ystad. Har du inget emot att resa en hel dag så kan du ta Flixbus från Stockholm, Göteborg eller Malmö.

OBS! Om Ni kommer i en grupp på 4 max 5 personer kan vi hämta Er med minibuss från färjeterminalen i Swinoujscie eller på flygplatsen i Szczecin som är belägen i Goleniow.

Du kan flyga fr. Stockholm eller Köpenhamn
En av hyrlägenheterna i Szczecin

Bo på hotell eller i lägenhet

Det finns många bra hotell i Szczecin. Vi rekommderar Radisson eller Focus. Båda ligger centralt och håller bra standard. Det finns även lyxigare och billigare hotell. Du kan hitta dem här.

Om du behöver stanna under en längre tid som te.x. hel vecka så kan det visa sig vara mer fördelaktigt att hyra en lägenhet. Alla finns tillgängliga  på Booking.com

Gällande lägenheterna så kan vi tipsa er om vilka som kan passa er bäst med tanke på tex. avståndet till tandkliniken och detaljerna så som hiss eller gatutrafiken. Det kan vara bra att veta innan resan så slipper man problem på platsen.

Back To Top