skip to Main Content
+46 72 777 78 98 peter@tandresa.se

Planera

För att fortare få tillgång till högkvalitativ och billigare tandvård i Szczecin ber vi dig att skicka oss en sk. panoramaröntgenbild, dina tänder.

Bäst är om bilden inte är äldre än sex månader gammal. Det går även bra att mejla oss en vanlig rtg bild på dina tänder. Skriv gärna vilka behandlingar som är nödvändiga för dig att utföra omedelbart. Då kan vår tandläkare i Szczecin rekommendera vilka behandlingar är för dig nödvändiga att utföra omedelbart och de som man kan vänta ett tag till med. En preliminär prisuppgift med vederbörande behandlingsplan lämnas då.

Skriv gärna om du lider av tandläkarskräck och vad du är allergisk mot. Om du har inte besökt din tandläkare länge är det bäst att du planerar för en resa till tandkliniken här i Szczecin.

Du behöver inte oroa dig för ev. språkproblem. Personalen kan engelska och vi finns med dig hela tiden och översätter allt till svenska om så behövs. Detaljer angånde din resa till Szczecin hittar du HÄR

Panoramaröntgen (Ortopantomograf) förkortas OPG, är en modern röntgenteknik som öppnar upp möjligheter för tandläkaren att upptäcka tillstånd som ej går att se med hjälp av vanliga röntgenbilder, s.k. bitewings. Panoramaröntgen möjliggör en oral helhetsbild med bra översyn av tänder och käkar. För att tandläkaren ska kunna använda OPG i sin diagnostik krävs en kunskap i avbildningsprinciper, normalanatomi och vilka artefakter som kan uppstå.

Back To Top